Lid van de Klankbordgroep van de SMO-raad

In de klankbordgroep praten gewone burgers zoals jij en ik vier keer per jaar met elkaar over alle actuele onderwerpen in het Sociaal Domein binnen de gemeente. Signalen, kansen, kritische opmerkingen, adviezen worden verzameld en teruggekoppeld in het overleg met de gemeente. Wil je meepraten met de klankbordgroep, meld je dan aan bij info@smoraadbrunssum.nl

In de klankborgroep ga je praktisch aan de slag. Je hebt ervaring met zorg of andere diensten. Over de kwaliteit daarvan heb je vragen of een uitgesproken mening. Je merkt in je dagelijkse leven waar de toegankelijkheid van openbare gebouwen tekortschiet. Je hebt een beperking of ontvangt zorg en daar wil je iets over kwijt. Je zit als mantelzorgen met vragen.

Kortom, vergaderen is niet je ding. Je bent een doener; je ziet genoeg zaken die voor verbetering vatbaar zijn. En je wilt best een keer of vier per jaar de moeite doen om de mensen die bezig zijn met het sociaal beleid en de uitvoering van sociale ondersteuning op het goede spoor te zetten.

Wilt u reageren op bovenstaand artikel? Dan kunt u gebruik maken van dit formulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren op uw opmerking.

Dit contactformulier is niet bedoeld voor het aanvragen van individuele voorzieningen. Hiervoor verwijzen wij u naar de Gemeente Brunssum: 045-527 85 55 of het Zorgloket van de Gemeente Brunssum